miércoles, 23 de mayo de 2012

El tirachinas!

Bé,nova setmana i comença amb una vista al Vermell,aquest sector desconegut per la colla!
La veritat que jo personalment vaig fer dues vies que no havia fet mai,més o menys com el Santi que va provar el Nòmada(es pot considerar que no la ha fet mai,aquesta setmana).
El cas es que la nostra actuació al sector no es gens destacable!
Al sector van arribar també Flo i Jaume amb els dos petits,i ara si que ve el protagonista del dia,el Sr. Oscar. Molt amablement va decidir equipar una via just a la esquerra de la "Komando Entrecot" amb la que compartirà l'entrada,dons bé,per tal efecte el company Robert cedeix el taladro,conegut com"Xinita" al Oscar,que amb il·lusió i moltes ganes se'n va cap al sector! Els presents animem al company amb la nostra coneguda simpatia!
El cas es,que desprès de  ficar la reunió,la "Xinita" comença a fallar! Collons que no arrenca!
El company desesperat decideix deixar la "Xini" a una lleixa a uns 20 metres del peu de via,la qual cossa va ser fatal,la "xini" desesperada per la mala vida que li estaven donant va decidir saltar al buit,acabant d'aquesta manera amb tan mala vida!
Desprès del silenci creat per tal horrible visió,decideixo anar a veure com es trobava,i ........DIOOOOOOOS!
Estava completament destorçada!
Desprès tot van se cares llargues(la pena no ens deixava pensar).
En arribar al Moha la aparició del amo de la maquina en qüestió va ser el desencadenant de la més profunda pena que em sentit en molt de temps(encara em fa mal l'estomac de trencar-me el OGT).
Bé així es la vida el muerto al ollo y el vivo ha beber birra!
Que consti que he ofert la meva maquina al equipador  per que acabi la feina,si bé anirà acompanyada d'uns quants consells de seguretat laboral!
Santi al Nòmada.
El Tirachinas poc abans del terrible accident!
Més detalls del sinistre al enllaç del dolgut amo de la "XINITA".

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Archivo del blog