martes, 30 de octubre de 2012

Matinal d'encadenes!

Ahir vam quedar al meu poble per dirigir-nos a ocupar Sant Llorenç,el mur escollit,La paret de L'Heura,ja que el Miguelón tenia deures,i el resultat va ser de lo més favorable.
Arribem a la paret i trobem al Raul i la Cris que van ser més matiners que nosaltres,ens va de conya per que ens tenen muntada la via per escalfar.
El numero d'encadenes viscuts ahir em va deixar sorprès gratament(ens vam quedar amb les ganes de veure volar al Kulete).
Valvuleitor va taxar la Clave Omeuca amb elegància i maestria,Kulo es porta un 7a+ Els Ignorants just a la dreta de la Clave,Lolo i Santi es porten un 7a, L'Enze,L'Oscar i Pepitu també fan l'Enze i Solitud, Cebolleitor escalfa a la Clave,Angeles de Fuego,i dues vises noves a la esquerra d'aquestes dues,jo per la meva part l'únic que em porto es un vol, molèsties del la lumbàlgia de la setmana passada i un parell de collejones.
Apart dels encadenes va haver-hi les frases mítiques(crec que faré un recopilatori!),arropamientos i els típics insults amb amor.


seqüencia de Santi a l'Enze 7a



Santi i Pepitu(a la Solitud) 7a



Kulo encadenant Els Ignorants 7a+
La frase mítica del dia : No hi ha vies dures,hi han dits i braços fluixos!!!

5 comentarios:

  1. Excel·lent article! no puc dir res més...segueix així crack....


    P.d: t'estimo

    ResponderEliminar
  2. Excel·lent article! no puc dir res més...segueix així crack....


    P.d: t'estimo

    ResponderEliminar
  3. collons barrilaquen ja era hora que s´escribís una gran frase sobre aquest esport . El més sorprenent és que es pronunciés en un entorn humà tan desfavorable com el que tu expliques , però bé que hi farem de vegades les millors coses surten dels pitjors llocs ( furullos gordos salen de anos bonitos, lo mismo pero al revés vaya) . Per cert de qui el el perfil con pedazo de nàpia?

    ResponderEliminar
  4. AQUESTES PARAULES M'HAN ARRIBAT, QUASI PLORO D'EMOCIÓ!

    ResponderEliminar
  5. Ceboller es molt modest s'ha de dir que la dita es d'ell!

    ResponderEliminar

Archivo del blog