martes, 16 de octubre de 2012

Ja escric alguna cossa joder!

Hola !!!!!
Desprès de aprofitar profundament el viatge de l'any en lo que es refereix a escalar,uns encadenes bestials(6c màxim grau!!!! per la meva part!),tornem a nostra terra.
Els primers dies amb anim de tornar a la forma original(poder fer 7a) anem fent visites a diferents sectors de la Sud,L'odio,la Cova,la Piula i altres de més llunyans com El Castell de les Dames.
Res destacable,més que frases mítiques i alguna vieta de la Cova que em faltava.
La frase mítica en qüestió la va dir Quico,"esa vía es buenísima escalas desde que empiezas hasta que acabas"!
Els encadenes, Amb el senyo Roger la extensió de Fins aquí hem arribat 6b+,i Trempat t'empaito 6c les dues a la Cova de l'arcada,ja només queda la Fan Fanete  7b de aquest pany,però de moment la deixo per quan sigui gran!
Bé com tot aixo es per escriure alguna cossa i que la gent pari de dir que el blog està parat dons em callo a l'espera de tenir documents gràfics i coses més interessants per explicar!!!!
A cagar!
Pd. Volia ficar unes fotos de Mª del Culo penjat com una morcilla a la Piula però les he perdut.


6 comentarios:

  1. coño barrilaquen ja era hora que publiquesis alguna cosa i l´espera ha valgut la pena : no se que seria de la meva vida sense una frase tan profunda com del marianiko ( este chaval tendría que estar en el circo) . Apa doncs , anims i a piular.

    ResponderEliminar
  2. quina merda de blog,quina merda de piada,ni una puta foto!
    Vaya tela, vaya tela .Te lo has currrao!

    ResponderEliminar
  3. las he perdut pallasso!!!
    Cebolleithor espero que estiguis d'acord amb els graus de les vies,m'he apropat lo més possible a la graduació cebollera!

    ResponderEliminar
  4. barrilaquen ja era hora que algú posses els punts sobre les ís i que es deixés de fer el blandenge . Se acabó el grado fácil i el típic chapa y sigue.

    ResponderEliminar
  5. gran trabajo de estudio. ojo clínico para encontrar paralelismos entre el 8a y el 7b+. esto me recuerda al cambio de euro a pesetas, un euro cien pesetas. cuando te acostumbras pagas un euro y medio por un café con leche y te quedas tan pancho. por cierto, la aportación de joan enric es de gran utilidad, denotando un alto nivel académico.

    ResponderEliminar
  6. marianin "donde fueres haz lo que vieres", me pongo a nivel del Blog, del Blogmaster y de sus usuarios ( yo incluido) pallaso!

    ResponderEliminar

Archivo del blog