sábado, 25 de agosto de 2012

El Castell de les Blandas.Torna el Fari!

Ieeeeeeeee!
Ja som aquí un altre cop,desprès de una temporada sense escriure,degut a uns problemes psicològics,ja hi tornem a estar aquí!
Bé ahir ens vam dirigir cap el Castell de les Dames,buscant la obra i la fresqueta(això no ho vam trobar!).
Tres llegendes del rapelestremo
Els guerrers en qüestió,el Sr. Jordi Vila,Papi Agüita(pastor de vaques),Ernest,Pep i un servidor!
Va ser bastant complicat començar a escalar ja que vam tenir que parar a Papi perquè volia anar a perseguir les vaques i ens va costar una bona estona convèncer-ho.
Els objectius del dia un parell de 7b+ que dos dels components del equip Fari ja tenien provats.
A mi personalment ja m'estava be(un ja ho tenia fet) i el objectiu era rodar una miqueta(no vam rodar massa,però volar uns quants metres).
El escalfament va ser a Tripartit un 6c+ durete però bo,que ja posava! Primera castanya,el programa de desgreixament no ha donat gaire bon resultat.
Ernest desprès d'escalfar,l'hi fot un pegue a mort al seu 7b+ posant cintes! El resultat un rebentón en tota regla  que trunca els somnis del més jove del grup,que després ens va explicar que portava 5 any sense dormir per culpa d'una mala experiència al despertar(crec que era una nova excusa).
Pepito i jo també l'hi donem amb el mateix resultat,pilla! Tot s'ha de dir,el Pep es va caure casi a la cadena!
La següent via es Disneylandia(un autentic festival) la munta el Sr.Vila i em dona bon rotllo.
Ese tio ahi!
Papi per la seva banda l'hi fot a Tripartit amb un resultat idèntic a la resta,vamos que se mete un pinyo!
Comencem a pensar que el Fari està amb nosaltres!
Leñazo
El meu primer pegue a Disneylandia em deixa una miqueta més convençut de que estic gorda!. No tant el segon que em deixa bon gust i trec el pas d'abaix que en el pegue anterior ni oloro,però el resultat final es el mateix leñazo!
Arriba el torn del favorit de la jornada(l'altre favorit,Ernest ja havia desistit),entrada amb potencia,primera xapa,pabajo!
Jordi abans del cop de Fari!

Agüita patint els problemes de sobrepès de Jordi.


La te bastant clara,i es baixa per donar un pegue amb garanties.
Papi torna a cardar-se una ostia!
Jordi a muerte!


Tres preses de la vaca escaladora! 

De mentre,Ernest i Pepito tenen la brillant idea de provar un 7a+ grau puto lolo(jo el hi vaig prevenir!) i se caguen en tots els Sants!. El proposen com 7c!!
Ernest en la solució d'un pas del bonic 7a+
  Un altre cop el torn de Jordi,com una moto puja per la via a un bon ritme,emoció i.........cop de Fari cau desprès d'un doble repòs i sembla que porti un parell de garrafes de 8 litres penjades de l'arnes!
Resultat del dia,ni un puto encadene destacat,a mi se'm surt la hernia(no volen fer-hi una foto),però ens fotem un fart de riure i ens portem un dia de bona companyia i bon rotllo(això ultim no enganxa massa al blog). Unes birres i cap a casa,demà més però no se si millor.
Pd. Menuda panda de blandengues mosesuales,que s'han imflao a cargar con los niño y las bolsa de la compra tol puto verano. Viva el Fariiiiiiiiiii!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Archivo del blog